4,5 / 5
4.5/5

Zwemschool Mierlo staat voor kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Zwemschool Mierlo staat voor

kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Privé zwemles

Bij Zwemschool Mierlo geven wij ook Privé zwemles.  

niet elk kind kan met de normale zwemlessen meekomen en kan hierdoor een flinke achterstand oplopen.

Terwijl andere kinderen wel zwemvaardiger worden, zo kunnen deze kinderen vaak blijven hangen in hetzelfde niveau. Hierdoor zal de motivatie sterk verminderen en worden zwemlessen meer een ergernis, dan een positieve ervaring en dat kan nooit de bedoeling van een zwemles zijn.

Problemen als zwemangst, ADHD of een beperking, kunnen kinderen tegenhouden zich verder te ontwikkelen. Het zal de motivatie doen verminderen en het  plezier in zwemmen laten verdwijnen.

Een privé zwemles kan hier zeker uitkomst bij bieden. Onder begeleiding van een zweminstructeur leert jouw kind op een positieve manier zwemmen. Zijn er specifieke zwemproblemen dan worden deze direct bijgestuurd.

Daarnaast is meer tijd voor een ontspannende zwemles, waarbij je kind (op een positieve manier) steeds vertrouwder met het water raakt.

Kortom, privé zwemles is uitermate geschikt voor kinderen die net dat stukje extra aandacht nodig hebben om ook vertrouwd te raken met water. 

 

Kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking

Kinderen met een lichamelijke of mentale ontwikkelingsachterstand komen bij de reguliere zwemlessen vaak minder tot hun recht. Daarom bieden wij de mogelijkheid deze kinderen in apart les verband te kunnen leren zwemmen. Ieder kind werkt binnen zijn of haar mogelijkheden naar een bepaald doel. Dit doel kan uiteenlopen van watervrij maken, tot behalen van één of meerdere zwemdiploma’s. 

Onze tarieven

1 op 1 begeleiding 30 minuten per les € 40,00 

Voor meer informatie neem dan contact met ons op.