4,5 / 5
4.5/5

Zwemschool Mierlo staat voor kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Zwemschool Mierlo staat voor

kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Informatie

Tarieven

Voor de tarieven klik op “lees meer”

Zwemtijden

Reguliere zwemtijden

Maandag15:15 tot 19:15
Dinsdag15:15 tot 19:15
Woensdag13:15 tot 19:15
Donderdag15:15 tot 19:15
Vrijdag13:15 tot 19:15

Zaterdag 

08:30 tot 16:00

   Zondag                                                                                            08:30 tot 12:30 

Stappenplan

Bij ons leren kinderen op een verantwoorde en leuke manier alle zwemtechnieken die horen bij de officiële eisen van het ‘originele’ zwem ABC. Hoe lang dit duurt is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkeling van ieder kind. Alle instructeurs staan in het water om een optimaal contact te hebben met de kinderen.

Zwemlesplan

We werken met kleine groepen waardoor een verkeerde beweging snel gesignaleerd en snel gecorrigeerd wordt. Verkeerde zwemslagen krijgen geen kans om ‘in te sluipen’. Bij ons geven zweminstructeurs les vanuit het water en kunnen ze snel ingrijpen!

  • 3 kinderen in badje 1 met 1 zweminstructeur
  • 6 kinderen in de overige badjes met ieder 1 zweminstructeur

Lees meer voor het zwemlesplan en doelstellingen

Diploma eisen: Eisen Nationaal Zwemdiploma A

Met het behalen van het Nationaal Zwemdiploma A laat je kind zien een basisconditie te hebben en de basisvaardigheden te beheersen om op een veilige manier te bewegen en te recreëren in een zwembad zonder attracties. Je kind kan zich redden als het onverwacht in het water valt. Zwemdiploma A is de opstap naar Zwemdiploma B en het complete Zwem-ABC.

Examens

Er wordt afgezwommen in het City Sport Veldhoven te Veldhoven  

Gedragscode

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en betrokkenen vanuit de zwembranche zijn met elkaar in overleg getreden met als doel een gedragscode met bovengenoemde strekking te realiseren. Daartoe hebben NPZ en de zwembranche de ‘Gedragscode Zwembranche’ en de ‘Uitgangspunten beroepsuitoefening algemeen’ opgesteld die gedragsregels bevatten. Deze gedragsregels zijn bedoeld als richtlijn voor correct gedrag van zwembadmedewerkers. 

Meldpunt

Als branche-instituut vinden wij het belangrijk dat zowel de professionals als de consumenten van de branche in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen.