4,5 / 5
4.5/5

Zwemschool Mierlo staat voor kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Zwemschool Mierlo staat voor

kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Onze ervaren instructeurs doen niets liever dan kinderen leren zwemmen. Ze zorgen voor de leukste zwemlessen en kijken daarbij goed naar de specifieke behoeften van jouw kind. Met ons vaste team geven wij iedere dag les, 7 dagen in de week! 

Deze deze toppers staan voor jullie klaar. 

Ons team

Patrick Thielen

Eigenaar / Zweminstructeur

Ik ben Patrick Thielen en trotse eigenaar van zwemschool Mierlo. Samen met mijn partner Lonneke runnen wij de zwemschool vanaf mei 2021. Ondanks de hectische start vanwege de corona perikelen moet ik bekennen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad om mijn vaste baan op te zeggen. Ik heb deze kans gekregen en met beide handen aangegrepen. Voor mij is er niets mooier dan kinderen op een leuke en enthousiaste manier het zwemmen aan te leren. Zelf kan ik ontzettend genieten wanneer een kind bang en schuchter binnenkomt en uiteindelijk door het vertrouwen wat je ze geeft op te zien bloeien tot een zelfstandig kind die uiteindelijk met veel plezier het zwem-ABC gaat halen. Wanneer kinderen met plezier komen zwemmen dan komen de resultaten vanzelf.

 • Ik geef zwemles op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
 • Ik verzorg Fitkids op woensdagavond.

Zwemschool Mierlo staat al heel lang ‘erg’ goed bekend. Wij willen de kwaliteit van de zwemlessen bewaken en de zwemschool nog verder uitbouwen als een toonaangevende zwemschool anno nu! Wil jij ook kennismaken met de leukste zwemschool van Mierlo en omstreken? Dan ben je van harte welkom 😊

Lonneke Neumann

Eigenaresse / Administratie

Ik ben Lonneke, moeder van 2 kinderen en bonusmoeder van nog eens 2 kinderen! Vorig jaar hebben Patrick en ik de sprong in het diepe gemaakt en hebben we deze zwemschool over mogen nemen. Ondanks de lastige periodes door corona heb ik hier nog geen minuut spijt van. Naast het runnen van ons gezellig drukke gezin werk ik ook voor de zwemschool en hou ik me voornamelijk bezig met communicatie, planning, reserveringen en administratie. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze zwemactiviteiten dan sta ik je heel graag te woord. 

Andrea van Deursen

Zweminstructeur
Ik ben Andrea v Deursen, ik woon in Mierlo en al ruim 20 jaar met veel plezier werkzaam bij de zwemschool. Mijn hobby is genieten, op vele manieren. Lezen, skiën, op stap met onze camper, terrasje’s pakken, en vooral veel genieten van onze kleinzoon.
Zwemles geven aan kleine kinderen is geweldig.  Om ze te leren vertrouwen in je te hebben en ze stappen te zien maken, dat geeft zoveel voldoening!
En dan natuurlijk de kinderen het liefst met een A, B én C diploma afscheid van ons te zien nemen.
 
 • Ik geef zwemles op maandag en woensdag 

Aukje van Dongen

Zweminstructeur

Ik werk sinds Januari 2017 bij Zwemschool Mierlo met veel Plezier. Als inval kracht daar ik met Pre Pensioen ging van mijn baan in de zorg. Waar ik 45 jaar in gewerkt heb (waarvan 26 jaar nachtdienst en de laatste 5 jaar in Hof van Bethanië). Zwemles geef ik al vele jaren als mijn grootste hobby in 1973 ben ik geslaagd als zwemonderwijzeres. En heb naast mijn werk in de zorg als vrijwilliger aan en in het water gestaan om zwemles te geven aan zowel jong als oud. Zelf heb ik in mijn jeugd waterpolo gespeeld, dus mijn bloed bestaat uit een gedeelte zwemwater. En voel me als een vis in het water. Kinderen een uitdaging geven om iets te doen wat ze in het begin soms eng vinden en er daarna super veel plezier aan beleven. 

 • Ik geef zwemles op maandag, donderdag en zaterdag 
 • Ik geef Fitkids op maandag en verzorg het banenzwemmen. 

Ellen Meulendijks

Zweminstructeur
Mijn naam is Ellen en ik werk al ruim 30 jaar met liefde en passie als zweminstructrice bij Zwemschool Mierlo. Door mijn ervaring ben ik sterk in de omgang met kinderen en ouders. Ik werk hard samen met mijn collega’s om kinderen vertrouwd te maken met het water en ze te begeleiden naar het zwemdiploma. Het doel naar succes is niet streng, maar consequent te zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn kleinkinderen, in de tuin en bezig met vrijwilligerswerk.
 
 • Ik geef zwemles op woensdag en vrijdag  

Ingrid Verrijt

Zweminstructeur
Mijn naam is Ingrid Verrijt, ben woonachtig in Mierlo. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Vanaf 2019 geef ik met heel veel plezier en enthousiasme abc zwemles aan de jeugd. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs dingen te leren. Ook verzorg ik de zwemlessen aan de senioren. Naast zwemlessen geven houd ik ervan om zelf regelmatig te gaan sporten en met onze hond boswandelingen te gaan maken.
 
 • Ik geef zwemles op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 
 • Ik verzorg het meer bewegen voor ouderen (MBvO) op dindagochtend en baby- peuterzwemmen op vrijdag 

Marloes van Doren

Zweminstructeur

Ik ben Marloes. Sinds 2006 werk ik bij zwemschool Mierlo, maar ik ben al sinds mijn 14de bezig met helpen met zwemles geven. Wat erg leuk is aan dit werk is dat er zoveel afwisseling is en om iedereen op een manier les te geven die bij hem of haar past. Verdere hobby’s die ik heb buiten het zwemmen zijn lekker met mijn gezin erop uit gaan en wandelen.

 • Ik geef zwemles  op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 
 • Ik verzorg Fitkids op woensdag en baby- peuterzwemmen op vrijdag 

Menno Niemeijer

Zweminstructeur

Ik ben Menno Niemeijer,  geboren te Geldrop. Inmiddels via Geldrop, Eindhoven, Horn, Harlingen, Panningen, Son en Breugel, Gennep, inmiddels terecht gekomen in Oirschot. Ik ben getrouwd, vader van 3 kinderen en Opa van 3 kleinkinderen. Ik ben inmiddels al jaren verbonden aan de zwemschool. Zwemles geven doe ik inmiddels al 46 jaar met hart en ziel, eerst als hobby, later beroepsmatig en ik hoop dit nog tot mijn pensioen te kunnen blijven doen.

 • Ik geef zwemles op dinsdag en donderdag
 • Ik geef Fitkids op dinsdag 

Suzanne Suykerbuyk

Zweminstructeur

Ik ben Suzanne en werk sinds september 2021 inmiddels met heel veel plezier bij Zwemschool Mierlo. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als zweminstructrice!! En ik verzorg naast de zwemlessen ook baby- peuterzwemmen , Aqua fitness. Binnenkort mag ik voor Zwemschool Mierlo een nieuwe zwemactiviteit verzorgen. AquaMama!  Ook hier heb ik ontzettend veel zin in.  

 • Ik geef zwemles op maandag, donderdag en zaterdag 
 • Ik geef baby- peuterzwemmen en AquaMama op woensdag en AquaFitness op donderdagavond

Thijs de Koning

Zweminstructeur

Mijn naam is Thijs de Koning en ik woon in Mierlo. Ik werk al sinds 2018 bij zwemschool Mierlo en vind dit nog steeds het leukste bijbaantje wat ik heb. Ik beleef super veel plezier in het water, niet alleen bij de zwemschool maar ook op vakantie tijdens het Kitesurfen of het zeilen met mijn broers. Ik studeer nog en zit in mijn tweede jaar op de PABO. Dit doe ik op Hogeschool de Kempel in Helmond. Ik geniet van het lesgeven en heb al wat jaartjes erop zitten voor de klas. Vanaf de MBO Summa Sport in de gymzaal, via de zwemschool naar echt voor de klas. Verder voetbal ik graag en ben ik graag bij vrienden en familie.

 • Ik geef zwemles op vrijdag en zaterdag 
 • Ik verzorg het onderhoudszwemmen op vrijdag 

Willy van Deursen

Zweminstructeur

Mijn naam is Willy van Deursen en werk al ruim 20 jaar met veel plezier bij Zwemschool Mierlo. Nog steeds een fanatieke waterpoloër en in het winterseizoen kijk ik uit naar de wintersport. Met zwemmen en water ben ik opgegroeid. Van mijn hobby en passie uiteindelijk mijn beroep gemaakt.
Het is toch prachtig als kinderen wat angstig, onwennig of bang binnen komen en uiteindelijk vol zelfvertrouwen en met de nodige diploma’s afscheid nemen.
Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Sinds 2 jaar ben ik de trotse opa van een kleinzoon waar ik ook geen genoeg van krijgen en inmiddels veel vrije tijd aan besteed wordt.

 • Ik geef zwemles op maandag, dinsdag en woensdag 

Volg ons op Social Media

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Zwemschool MIerlo? Volg ons dan op Social Media!