4,5 / 5
4.5/5

Zwemschool Mierlo staat voor kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Zwemschool Mierlo staat voor

kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Onze ervaren instructeurs doen niets liever dan kinderen leren zwemmen. Ze zorgen voor de leukste zwemlessen en kijken daarbij goed naar de specifieke behoeften van jouw kind. Met ons vaste team geven wij iedere dag les, 7 dagen in de week! 

Deze toppers staan voor jullie klaar. 

Ons team

Patrick Thielen

Eigenaar Zwemschool Mierlo en Zweminstructeur

Ik ben Patrick Thielen en trotse eigenaar van zwemschool Mierlo. Samen met mijn partner Lonneke runnen wij de zwemschool vanaf mei 2021. Ondanks de hectische start vanwege de corona perikelen moet ik bekennen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad om mijn vaste baan op te zeggen. Ik heb deze kans gekregen en met beide handen aangegrepen. Voor mij is er niets mooier dan kinderen op een leuke en enthousiaste manier het zwemmen aan te leren. Zelf kan ik ontzettend genieten wanneer een kind bang en schuchter binnenkomt en uiteindelijk door het vertrouwen wat je ze geeft op te zien bloeien tot een zelfstandig kind die uiteindelijk met veel plezier het zwem-ABC gaat halen. Wanneer kinderen met plezier komen zwemmen dan komen de resultaten vanzelf.

 • Ik geef zwemles op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Zwemschool Mierlo staat al heel lang ‘erg’ goed bekend. Wij willen de kwaliteit van de zwemlessen bewaken en de zwemschool nog verder uitbouwen als een toonaangevende zwemschool anno nu! Wil jij ook kennismaken met de leukste zwemschool van Mierlo en omstreken? Dan ben je van harte welkom 😊

Lonneke Neumann

Eigenaresse Zwemschool Mierlo

Ik ben Lonneke, moeder van 2 kinderen en bonusmoeder van nog eens 2 kinderen! In 2021 jaar hebben Patrick en ik de sprong in het diepe gemaakt en hebben we deze zwemschool over mogen nemen. Ondanks de lastige periodes door corona heb ik hier nog geen minuut spijt van. Naast het runnen van ons gezellig drukke gezin werk ik ook voor de zwemschool en hou ik me voornamelijk bezig met communicatie, planning, reserveringen en administratie. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze zwemactiviteiten dan sta ik je heel graag te woord. 

Aukje van Dongen

Zweminstructeur

Ik werk sinds Januari 2017 bij Zwemschool Mierlo met veel Plezier. Als inval kracht daar ik met Pre Pensioen ging van mijn baan in de zorg. Waar ik 45 jaar in gewerkt heb (waarvan 26 jaar nachtdienst en de laatste 5 jaar in Hof van Bethanië). Zwemles geef ik al vele jaren en is mijn grootste hobby. In 1973 ben ik geslaagd als zwemonderwijzeres. En heb naast mijn werk in de zorg als vrijwilliger aan en in het water gestaan om zwemles te geven aan zowel jong als oud. Zelf heb ik in mijn jeugd waterpolo gespeeld, dus mijn bloed bestaat uit een gedeelte zwemwater. En voel me ook als een vis in het water. Kinderen een uitdaging geven om iets te doen wat ze in het begin soms eng vinden en er daarna super veel plezier aan beleven dat is toch heerlijk! 

 • Ik geef zwemles op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Ingrid Verrijt

Zweminstructeur
Mijn naam is Ingrid Verrijt, ben woonachtig in Mierlo. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Vanaf 2019 geef ik met heel veel plezier en enthousiasme abc zwemles aan de jeugd. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs dingen te leren. Ook verzorg ik de zwemlessen aan de senioren en heb ik onlangs de cursus Zwangerschapszwemmen, AquaMama, met succes afgerond. Naast zwemlessen geven houd ik ervan om zelf regelmatig te gaan sporten en met onze hond boswandelingen te gaan maken.
 
 • Ik geef zwemles op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
 • Ik verzorg het meer bewegen voor ouderen (MBvO),  baby- peuterzwemmen en AquaMama. 

Menno Niemeijer

Zweminstructeur

Ik ben Menno Niemeijer,  geboren te Geldrop. Inmiddels via Geldrop, Eindhoven, Horn, Harlingen, Panningen, Son en Breugel, Gennep, inmiddels terecht gekomen in Oirschot. Ik ben getrouwd, vader van 3 kinderen en Opa van 3 kleinkinderen. Ik ben inmiddels al jaren verbonden aan de zwemschool. Zwemles geven doe ik inmiddels al ruim 46 jaar met hart en ziel, eerst als hobby, later beroepsmatig en ik hoop dit nog tot mijn pensioen te kunnen blijven doen.

 • Ik geef zwemles op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
 • Ik verzorg Fitkids op maandag.

Marloes van Doren

Zweminstructeur

Ik ben Marloes. Sinds 2006 werk ik bij zwemschool Mierlo, maar ik ben al sinds mijn 14de bezig met helpen met zwemles geven. Wat erg leuk is aan dit werk is dat er zoveel afwisseling is en om iedereen op een manier les te geven die bij hem of haar past. Verdere hobby’s die ik heb buiten het zwemmen zijn lekker met mijn gezin erop uit gaan en wandelen.

 • Ik geef zwemles  op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.  

Suzanne Suykerbuyk

Zweminstructeur

Ik ben Suzanne en werk sinds september 2021 inmiddels met heel veel plezier bij Zwemschool Mierlo. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als zweminstructrice!! En ik verzorg naast de ABC-zwemlessen ook baby en peuterzwemmen , Aqua fitness én AquaMama.  

 • Ik geef zwemles op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.
 • Ik verzorg het baby- peuterzwemmen en  AquaMama op woensdag en AquaFitness op donderdagavond.

Stan Verrijt

Zweminstructeur

Mijn naam is Stan Verrijt, 21 jaar en woonachtig in Mierlo. Sinds maart 2022 geef ik elke week met veel plezier zwemles bij Zwemschool Mierlo. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van de hbo-opleiding ‘Sportkunde’. Naast het geven van zwemles ben ik veel te vinden in de sporthal, hier verzorg ik sinds 2015 badmintontrainingen aan jong tot oud, dit doe ik in zowel Mierlo als Geldrop. Naast het actief bezig zijn met sport en lesgeven vind ik het heerlijk om lekker te relaxen en op het terras te zitten. 

• Ik verzorg de zwemlessen op zondag.

Thijs de Koning

Zweminstructeur

Mijn naam is Thijs de Koning en ik woon in Mierlo. Ik werk al sinds 2018 bij zwemschool Mierlo en vind dit nog steeds het leukste bijbaantje wat ik heb. Ik beleef super veel plezier in het water, niet alleen bij de zwemschool maar ook op vakantie tijdens het Kitesurfen of het zeilen met mijn broers. Ik studeer nog en zit in mijn tweede jaar op de PABO. Dit doe ik op Hogeschool de Kempel in Helmond. Ik geniet van het lesgeven en heb al wat jaartjes erop zitten voor de klas. Vanaf de MBO Summa Sport in de gymzaal, via de zwemschool naar echt voor de klas. Verder voetbal ik graag en ben ik graag bij vrienden en familie.

 • Ik geef zwemles op woensdag, vrijdag en zaterdag. 
 • Ik verzorg het onderhoudszwemmen op vrijdagavond.
Zwemschool mierlo - Ons Team - Rosemarijn van Goch

Rosemarijn van Goch

Zweminstructeur

Hallo, mijn naam is Rosemarijn van Goch en sinds september 2022 geef ik les hier bij zwemschool Mierlo. Ik geef al sinds mijn 18e les op vrijwillige basis bij zwemvereniging Beek en Donk waar ik al mijn papieren voor het lesgeven gehaald heb. Ik vind het leuk om van mijn hobby nu mijn werk te maken. Ik ben moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn gezin in Helmond.

 • Ik geef les op maandag- en woensdagmiddag.

Volg ons op Social Media

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Zwemschool MIerlo? Volg ons dan op Social Media!