4,5 / 5
4.5/5

Zwemschool Mierlo staat voor kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Zwemschool Mierlo staat voor

kwaliteit persoonlijke aandacht plezier kleine groepjes

Onze ervaren instructeurs doen niets liever dan kinderen leren zwemmen. Ze zorgen voor de leukste zwemlessen en kijken daarbij goed naar de specifieke behoeften van jouw kind. Met ons vaste team geven wij iedere dag les, 7 dagen in de week! 

Deze toppers staan voor jullie klaar. 

Ons team

Meneer Patrick

Eigenaar Zwemschool Mierlo en Zweminstructeur

Ik ben Patrick Thielen en trotse eigenaar van zwemschool Mierlo. Samen met mijn partner Lonneke runnen wij de zwemschool vanaf mei 2021. Ondanks de hectische start vanwege de corona perikelen moet ik bekennen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad om mijn vaste baan op te zeggen. Ik heb deze kans gekregen en met beide handen aangegrepen. Voor mij is er niets mooier dan kinderen op een leuke en enthousiaste manier het zwemmen aan te leren. Zelf kan ik ontzettend genieten wanneer een kind bang en schuchter binnenkomt en uiteindelijk door het vertrouwen wat je ze geeft op te zien bloeien tot een zelfstandig kind die uiteindelijk met veel plezier het zwem-ABC gaat halen. Wanneer kinderen met plezier komen zwemmen dan komen de resultaten vanzelf.

Zwemschool Mierlo staat al heel lang ‘erg’ goed bekend. Wij willen de kwaliteit van de zwemlessen bewaken en de zwemschool nog verder uitbouwen als een toonaangevende zwemschool anno nu! Wil jij ook kennismaken met de leukste zwemschool van Mierlo en omstreken? Dan ben je van harte welkom 😊

Juf Aukje

Zweminstructeur

Ik werk sinds Januari 2017 bij Zwemschool Mierlo met veel Plezier. Als inval kracht daar ik met Pre Pensioen ging van mijn baan in de zorg. Waar ik 45 jaar in gewerkt heb (waarvan 26 jaar nachtdienst en de laatste 5 jaar in Hof van Bethanië). Zwemles geef ik al vele jaren en is mijn grootste hobby. In 1973 ben ik geslaagd als zwemonderwijzeres. En heb naast mijn werk in de zorg als vrijwilliger aan en in het water gestaan om zwemles te geven aan zowel jong als oud. Zelf heb ik in mijn jeugd waterpolo gespeeld, dus mijn bloed bestaat uit een gedeelte zwemwater. En voel me ook als een vis in het water. Kinderen een uitdaging geven om iets te doen wat ze in het begin soms eng vinden en er daarna super veel plezier aan beleven dat is toch heerlijk! 

 • Ik geef zwemles op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Juf Ingrid

Zweminstructeur
Mijn naam is Ingrid Verrijt, ben woonachtig in Mierlo. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Vanaf 2019 geef ik met heel veel plezier en enthousiasme abc zwemles aan de jeugd. Ik vind het leuk om kinderen spelenderwijs dingen te leren. Ook verzorg ik de zwemlessen aan de senioren en heb ik onlangs de cursus Zwangerschapszwemmen, AquaMama, met succes afgerond. Naast zwemlessen geven houd ik ervan om zelf regelmatig te gaan sporten en met onze hond boswandelingen te gaan maken.
 
 • Ik geef zwemles op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
 • Ik verzorg het meer bewegen voor ouderen (MBvO),  baby- peuterzwemmen en AquaMama. 

Meneer Menno

Zweminstructeur

Ik ben Menno Niemeijer,  geboren te Geldrop. Inmiddels via Geldrop, Eindhoven, Horn, Harlingen, Panningen, Son en Breugel, Gennep, inmiddels terecht gekomen in Oirschot. Ik ben getrouwd, vader van 3 kinderen en Opa van 3 kleinkinderen. Ik ben inmiddels al jaren verbonden aan de zwemschool. Zwemles geven doe ik inmiddels al ruim 46 jaar met hart en ziel, eerst als hobby, later beroepsmatig en ik hoop dit nog tot mijn pensioen te kunnen blijven doen.

 • Ik geef zwemles op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
 • Ik verzorg Fitkids op maandag.

Juf Marloes

Zweminstructeur

Ik ben Marloes. Sinds 2006 werk ik bij zwemschool Mierlo, maar ik ben al sinds mijn 14de bezig met helpen met zwemles geven. Wat erg leuk is aan dit werk is dat er zoveel afwisseling is en om iedereen op een manier les te geven die bij hem of haar past. Verdere hobby’s die ik heb buiten het zwemmen zijn lekker met mijn gezin erop uit gaan en wandelen.

 • Ik geef zwemles  op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.  

Juf Suus

Zweminstructeur

Ik ben Suzanne en werk sinds september 2021 inmiddels met heel veel plezier bij Zwemschool Mierlo. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als zweminstructrice!! En ik verzorg naast de ABC-zwemlessen ook baby en peuterzwemmen , Aqua fitness én AquaMama.  

 • Ik geef zwemles op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.
 • Ik verzorg het baby- peuterzwemmen en  AquaMama op woensdag en AquaFitness op donderdagavond.

Meneer Stan

Zweminstructeur

Mijn naam is Stan Verrijt, 21 jaar en woonachtig in Mierlo. Sinds maart 2022 geef ik elke week met veel plezier zwemles bij Zwemschool Mierlo. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van de hbo-opleiding ‘Sportkunde’. Naast het geven van zwemles ben ik veel te vinden in de sporthal, hier verzorg ik sinds 2015 badmintontrainingen aan jong tot oud, dit doe ik in zowel Mierlo als Geldrop. Naast het actief bezig zijn met sport en lesgeven vind ik het heerlijk om lekker te relaxen en op het terras te zitten. 

• Ik verzorg de zwemlessen op zondag.

Meneer Thijs

Zweminstructeur

Mijn naam is Thijs de Koning en ik woon in Mierlo. Ik werk al sinds 2018 bij zwemschool Mierlo en vind dit nog steeds het leukste bijbaantje wat ik heb. Ik beleef super veel plezier in het water, niet alleen bij de zwemschool maar ook op vakantie tijdens het Kitesurfen of het zeilen met mijn broers. Ik studeer nog en zit in mijn tweede jaar op de PABO. Dit doe ik op Hogeschool de Kempel in Helmond. Ik geniet van het lesgeven en heb al wat jaartjes erop zitten voor de klas. Vanaf de MBO Summa Sport in de gymzaal, via de zwemschool naar echt voor de klas. Verder voetbal ik graag en ben ik graag bij vrienden en familie.

 • Ik geef zwemles op woensdag, vrijdag en zaterdag. 
 • Ik verzorg het onderhoudszwemmen op vrijdagavond.
Zwemschool mierlo - Ons Team - Rosemarijn van Goch

Juf Rosemarijn

Zweminstructeur

Hallo, mijn naam is Rosemarijn van Goch en sinds september 2022 geef ik les hier bij zwemschool Mierlo. Ik geef al sinds mijn 18e les op vrijwillige basis bij zwemvereniging Beek en Donk waar ik al mijn papieren voor het lesgeven gehaald heb. Ik vind het leuk om van mijn hobby nu mijn werk te maken. Ik ben moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn gezin in Helmond.

 • Ik geef les op maandag- en woensdagmiddag.

Juf Judith

Zweminstructeur

Ik ben Judith van Bergen, en woon in Helmond. Ik werk vanaf maart 2023 bij zwemschool Mierlo. Ook geef ik al ruim 15 jaar zwemles bij de zwemvereniging in Helmond. Ik ben echt een vis in het water. Het aller leukste aan mijn werk vind ik dat kinderen iets kan leren waar ze de rest van hun leven plezier van hebben. Naast zwemmen doe ik ook graag paardrijden op mijn Paardje Noran. Of ik ben op het terras te vinden met vriendinnen.
Ik geef zwemles op dinsdag woensdag vrijdag en zaterdag.

Juf Inge

Zweminstructeur

 

Ik ben Inge Hardy, ik woon in Geldrop en vanaf augustus 2023 mag ik bij Zwemschool Mierlo aan de slag als zweminstructrice! Vanaf 2009 ben ik via een zwemvereniging het zwembranche ingerold. Eerst als assistent bij zwemvaardigheid 1 bij de vereniging. Daarnaast ben ik de opleiding gaan volgen en ben ik bij een zwemschool gaan werken. Inmiddels heb ik mijn kennis uitgebreid. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen met de juiste aanwijzingen kunnen groeien en het is superleuk om te zien dat ze op een gegeven moment iets kunnen wat ze voorheen niet konden. Zelf ben ik ook graag op het water en in het water. En anders ben ik graag bij mijn 3 inmiddels volwassen kinderen, naar de bios, lekker muziek luisteren, beetje tuinieren en ik ga ook graag naar een concert.

 

Ik geef zwemles op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag

Juf Marleen

Zweminstructeur in opleiding

‘Mijn naam is Marleen Steenbergen en werk sinds januari 2024 bij zwemschool Mierlo. In maart begint mijn opleiding tot zweminstructeur, waarna ik ook zelfstandig les kan gaan geven!

Al vanaf mijn vroege jeugd heb ik een hart voor water en ik zwem, snorkel en duik met veel plezier. De vrije manier van bewegen in het water is fantastisch en ik hoop mijn enthousiasme voor zwemmen over te kunnen brengen op de nieuwe generatie!’

Meneer Cas

Zwembadmedewerker

Hoi ik ben Cas, en ik help iedere zaterdag mee in het zwembad tijdens de zwemlessen. Voornamelijk geef ik les op niveau 1. Ik vind het super leuk om in het water te zijn en de kinderen te laten ervaren dat zwemmen echt leuk is en het water totaal niet eng”

Lonneke

Eigenaresse Zwemschool Mierlo

Ik ben Lonneke Neumann.  In 2021 jaar hebben Patrick en ik de sprong in het diepe gemaakt en hebben we deze zwemschool over mogen nemen. Naast het runnen van ons gezellig drukke gezin ben ik voornamelijk bezig met de planning, communicatie, reserveringen en de financiële administratie. Voor alle vragen omtrent onze zwemactiviteiten of wil je meer informatie over onze zwemschool dan sta ik je heel graag te woord. 

Volg ons op Social Media

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Zwemschool MIerlo? Volg ons dan op Social Media!